Alejandro Chellet: The City Performs

Alejandro Chellet: The City Performs

AKC Attack i SubScena pozivaju vas da se pridružite javnom nastupu Alejandra Chelleta pod nazivom The City Performs koji se održava u sklopu programa Situacije u petak, 27. rujna 2019. ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, s početkom u 18 sati.

Challet je rezidencijalni umjetnik SubScene rođen u Mexico Cityju gdje se s formom performansa upoznao u ranoj dobi, pod utjecajem roditelja koji su također umjetnici. Alejandro se razvio u mladog multidisciplinarnog umjetnika, aktivnog u različitim kulturnim i permakulturnim mrežama.

Fokus njegova umjetničkog rada vezan je za (pogrešno postavljena) temeljna načela suživota, gubitak povezanosti s prirodnim ciklusima te političkim i okolišnim kontekstom urbanih zajednica. U svom radu služi se javnim prostorom, arhitekturom i performansom u neposrednom kontaktu s publikom.

Program Situacije provodi se kroz projekt Korak dalje – prema uključivoj kulturi. Organizacija događaja sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj najave isključiva je odgovornost Udruge za promicanje kultura Kulturtreger.

The event is finished.

Datum

27. rujna 2019.
Expired!

Vrijeme

18:00 - 20:00

Lokacija

Trg Republike Hrvatske

Organizator

AKC Attack
Email
akc.attack@gmail.com
Website
https://attack.hr/