Booksa u parku: Radionica izrade naljepnica

Na radionici će se polaznici upoznati sa manualnom tehnikom izrade naljepnica pomoću raznobojnih samoljepljivih folija.

Tijekom radionice polaznici će naučiti kako napraviti skicu motiva te prijenos motiva na foliju. Poslije toga slijedi rezanje željenog motiva pomoću skalpela ili škara. Poanta ove radionice je širenje ove jednostavne, ali efektne tehnike i razvijanje novog načina kreativnog izražavanja.

Naravno da je idealno za djecu, ali nema dobnog ograničenja za sudjelovanje u ovoj radionici pa ako vas zanima kako izraditi naljepnicu da bude “baš po vašem jusu”, dođite! Ništa ne morate donositi od pribora i materijala, sve će vas čekati u parkiću ispred Bookse. Radionica će trajati dva sata, a voditelj radionice je Mario Miličić.

Molimo vas da nam se najavite na booksa@booksa.hr najkasnije do četvrtka, 13.6. do kraja radnog dana kako bismo znali koliko materijala da nabavimo. Dobro nam došli!

Program se odvija u sklopu projekta Korak dalje – prema uključivoj kulturi kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Organizacija događaja sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Udruge za promicanje kutlura Kulturtreger.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

The event is finished.

Datum

15. lipnja 2019.
Expired!

Vrijeme

16:00 - 18:00

Cost

Sudjelovanje je besplatno.

Lokacija

Booksa
Martićeva 14d, Zagreb

Organizator

AKC Attack
Email
akc.attack@gmail.com
Website
https://attack.hr/

Other Organizers

Kulturtreger
Phone
+385 1 4616 124
Email
info@booksa.hr
Website
http://www.booksa.hr