Drugačija glazba: Fešta balkanika

Drugačija glazba u novom izdanju predstavlja još jednu glazbenu gastro poslasticu. Ostati ćemo malo na području s kojega dolazimo jer su 30. studenog u Attacku u gostima ZborXop i Dj Sero. Uz plesni dio, posjetitelji će moći uživati i u degustaciji specijaliteta balkanske kuhinje:

ZborXop je mješoviti zbor nastao pod okriljem Srpskog kulturnog društva “Prosvjeta” koji ide u svim aktivističkim smjerovima. Pjevaju srpske tradicijske pjesme u izvornom obliku, sa željom da u suvremeno doba prenesu dio povijesti.

Nakon skoro dvije godine, dj SERO je opet na svom starom mjestu, u Attacku među svojima, da pokuša rasplesati sve što u klub uđe. Sve u kolo, pa u krug, malo tarabuka, pa cimbal, violina, onda sve raznesu trube, malo se smirimo – na koljenima – pa opet ruke i noge u zrak…

Satnica:
Ulaz: 21.30
ZborXop 22.00 – 23.00
Dj Sero 23.00 – 5.00
____________________

Program Drugačija glazba provodi se kroz projekt Korak dalje – prema uključivoj kulturi. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj najave isključiva je odgovornost Udruge za promicanje kultura Kulturtreger. Ukupna vrijednost projekta iznosi 799.440,67 kn od čega je 679.524,57 kn sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Organizacija događaja sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.

The event is finished.

Datum

30. studenoga 2019.
Expired!

Vrijeme

9:00 - 23:00

Cost

Ulaz je besplatan.

Lokacija

Klub Attack
Pierottijeva 11

Organizator

AKC Attack
Email
akc.attack@gmail.com
Website
https://attack.hr/