Drugačija glazba: Romska večer

Drugačija glazba u petak, 27. prosinca od 22.sata poziva na još jedno glazbeno-gastro druženje. U klubu Attack, s tematikom romske večeri glazbu će za vas birati Harmonika Blakanika i DJ Bezum. Uz plesni dio, posjetitelji će moći uživati i u degustaciji specijaliteta romske kuhinje.

******************************************************************************
PETAK, 27.12.2019, 22.00h
0 kn
KLUB ATTACK
******************************************************************************

HARMONIKA BALKANIKA (Rijeka) djeluje kao Dj-duo koji selektira ogroman spektar balkanske i gipsy glazbe od roots izvođača, preko duba, chilla, ambientala, d’n’b-a, housea, swinga, electra… setove prate sa živim instrumentima te često nastupaju i kao kolektiv.

https://www.facebook.com/hormonikabalkanika/
https://bit.ly/2S67unH

DJ BEZUM (Zagreb) , domaći dečko Medike, umjetnik kakvog nema. Zabaviti će vas raznolikim opusom gypsy glazbe, fusiona svega i svačega

Za kulinarske specijalitete pobrinuti će se kolektiv KEPTAN AMEDIKA

******************************************************************************
Program Drugačija glazba provodi se kroz projekt Korak dalje prema uključivoj kulturi. Organizacija događaja sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt Korak dalje – prema uključivoj kulturi AKC provodi u partnertstvu s organizacijama: Kulturtreger, Savez udruga Operacija grad, Multimedijalni institut (MI2), Udruženje za razvoj kulture – URK, WHW / Što, kako i za koga, KONTEJNER | biro suvremene umjetničke prakse i Centar za mirovne studije.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj događaja isključiva je odgovornost Udruge za promicanje kultura Kulturtreger.

The event is finished.

Datum

27. - 28. prosinac 2019.
Expired!

Vrijeme

22:00 - 5:00

Cost

Ulaz je besplatan.

Lokacija

Klub Attack
Pierottijeva 11

Organizator

AKC Attack
Email
akc.attack@gmail.com
Website
https://attack.hr/