Javne galerije: Boje u parku

AKC Attack! i Javne galerije organiziraju izložbu Boje u parku koja se održava u nedjelju, 29. rujna 2019. godine, u parku pored 1. Tehničke Škole Tesla (Hochmanova ulica – Ul.Izidora Kršnjavog- Jagićeva ulica).

Dokazano je da boje imaju pozitivan utjecaj na ljude te da određene boje mogu djelovati na raspoloženje. U ovom slučaju donosimo vam, barem na kratko, osvježenje parka kod 1. tehničke škole Tesla. Pet umjetnika imati će priliku oslikati drvene ploče koje će do kraja dana ostati u parku te u tom periodu promijeniti vizuru parka. Ploče će se oslikavati na licu mjesta tako da imate priliku i vidjeti kako nastaju umjetnička djela.

Početak je u 14:00 sati, a izložba će biti otvorena do 19:00 sati.

Uključivu kulturu promoviramo i u parku, a Vas pozivamo da nam se pridružite!


Program Javne galerije dio je javne kampanje projekta Korak dalje – prema uključivoj kulturi. Ukupna vrijednost projekta iznosi 799.440,67 kn, od čega 679.524,57 kn sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj najave isključiva je odgovornost Udruge za promicanje kultura Kulturtreger. Organizacija događaja sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

The event is finished.

Datum

29. rujna 2019.
Expired!

Vrijeme

14:00 - 19:00

Cost

Sudjelovanje je besplatno.

Lokacija

Park kod 1. Tehničke škole Tesla

Organizator

AKC Attack
Email
akc.attack@gmail.com
Website
https://attack.hr/