Javne galerije: Izložba i promocija Ohoho zina

Autonomni kulturni centar kroz program Javne galerije poziva Vas na izložbu i promociju prvog broja Ohoho fanzina!

Publikacija je nastala u sklopu istoimenog festivala stripa i street arta koji okuplja suvremene strip i ulične umjetnike/ce. Fokus festivala je na recentnoj uličnoj umjetnosti i nezavisnom stripu, a festivalski eventi – crtačke/muralističke akcije, radionice, rezidencija, izložba i razgovori – usmjereni su svima zainteresiranima za medij nezavisnog plakata, grafike, ilustracije i stripa

Kako je ove godine datum održavanja festivala pao na Dan antifašističke borbe, tema festivala je upravo subverzija i antifašizam i to u modernom kapitalističkom društvu.

Također, u istom ruhu je objavljen i javni poziv za crtanje za OHOHOzin na koji je odgovorila cijela sila fantastičnih autora/ica kao što su Aleksandar Zograf, Iztok Sitar, Ivana Geček, Jana Adamović, Mihaela Erceg, Karla Skok, Klara Rusan, Korina Hunjak, Lucija Mitar, Dragana Kuprešanin, Stipan Tadić, Matija Pisačić, Lea Kralj Jager i Marko Dješka.

Moderator Darko Josipović će na vruće stolice posjesti Mihaelu, Itzoka, Janu i Draganu koji će nam reći nešto o svom radu.

Uz ovaj razgovor s autorima priredili smo za vas i izložbu na kojoj ćete moći pogledati selekciju najboljih tabli iz Zina. Dođite, popijte koje toplo piće i podružite se s nama u Cafe baru Vespi 21.12. od 19:00! Uberite svoj broj Ohoho Zina i podržite lokalnu scenu.

Ohoho festival program je Autonomnog kulturnog centra Attack.

Program Javne galerije provodi se kroz projekt Korak dalje – prema uključivoj kulturi. Organizacija događaja sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj događaja isključiva je odgovornost Udruge za promicanje kultura Kulturtreger.

The event is finished.

Datum

21. prosinca 2019.
Expired!

Vrijeme

19:00 - 22:00

Cost

Ulaz je slobodan

Organizator

AKC Attack
Email
akc.attack@gmail.com
Website
https://attack.hr/