Predstava “Šarena priče” u OŠ Frana Galovića

Turneja predstave Šarene priče kazališta sjena Tripstih po zagrebačkim osnovnim školama se nastavlja! Predstava gostuje u školama koje pohađaju i djeca izbjeglice smješteni u Prihvatilištu za strance Porin, a u srijedu, 20. studenog održava se u Osnovnoj školi Frana Galovića u Zagrebu.

O PREDSTAVI:

Putujući po svijetu, pripovjedačice uplovljavaju u Tunis. U Tunisu uživaju u bogatoj tuniskoj kuhinji i sjećaju se prijatelja, koji kao dječak nije volio hranu. Zatim na letećem tepihu i zmaju putuju dalje. Vlakom potom stižu u Iran. U Iranu susreću čovjeka koji je nesebično pomogao njihovom vlaku da izbjegne nesreću i nastavi dalje putovanje.

Kombinirajući živo i lutkarsko kazalište, predstava je puna zanimljivih kako dramaturških tako i vizualnih rješenja. Karton, kutije i konop u ovoj su predstavi oživljeni na suptilan i šarmantan način. Prepuna topline, boja i nježne duhovitosti, predstava vodi najmlađe gledatelje na uzbudljivo putovanje i upoznaje ih s novim, nepoznatim kulturama.

Izvedba predstave organizirana AKC Attack! u sklopu projekta Korak dalje – prema uključivoj kulturi sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Organizacija događaja sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Udruge za promicanje kultura Kulturtreger.

The event is finished.

Datum

20. studenoga 2019.
Expired!

Organizator

AKC Attack
Email
akc.attack@gmail.com
Website
https://attack.hr/