Radionica izrade afričkog nakita

Autonomni kulturni centar Attack u suradnji s Dijasporom Afrikanaca u Hrvatskoj (DAH) organiziraju radionicu izrade afričkog nakita, koja je pravo mjesto ako želite saznati više o običajima afričke kulture ili se samo kreativno opustiti uz izradu nakita.

Voditeljica radionice Lynder Musimbi Libese, članica udruge DAH, upoznati će polaznike i polaznice s izradom afričkog nakita, ali i kako ga dizajnirati na moderan način. Slagat će se sve vrste nakita sa suvremenim materijalima.

Radionica se održava u subotu 26. rujna od 16 sati, a zbog epidemioloških mjera odvija se na otvorenom, u dvorištu AKC Medika. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijave se primaju do 23. rujna, ispunjavanjem upitnika na slijedećoj poveznici:  https://bit.ly/3jZWLpz

Dijaspora Afrikanaca u Hrvatskoj (DAH), informira Afrikance u Republici Hrvatskoj o mogućnosti ostvarivanja prava i omogućavanju sudjelovanja njezinih članova i drugih Afrikanaca u hrvatskom društvu. DAH želi okupiti sve Afrikance koji žive u Republici Hrvatskoj kako bi postali velika manjina s ciljem poboljšanja kvalitete života novih i starih Afrikanaca koji žive u Hrvatskoj, studenata, migranta, imigranta s osnovnim ciljem promocije afričke kulture i načina života u hrvatskom društvu.

The event is finished.

Datum

26. rujna 2020.
Expired!

Vrijeme

16:00 - 18:00

Cost

Sudjelovanje na radionici je besplatno

Lokacija

Klub Attack
Pierottijeva 11

Organizator

AKC Attack
Email
akc.attack@gmail.com
Website
https://attack.hr/

Other Organizers

Društvo Afrikanaca Hrvatske
Email
email@email.com
Website
http://Link