Drugačija glazba: Romska večer

Drugačija glazba u petak, 27. prosinca od 22.sata poziva na još jedno glazbeno-gastro druženje. U klubu Attack, s tematikom romske večeri glazbu će za vas birati Harmonika Blakanika i DJ Bezum. Uz plesni dio, posjetitelji će moći uživati i u degustaciji specijaliteta romske kuhinje.

******************************************************************************
PETAK, 27.12.2019, 22.00h
0 kn
KLUB ATTACK
******************************************************************************

HARMONIKA BALKANIKA (Rijeka) djeluje kao Dj-duo koji selektira ogroman spektar balkanske i gipsy glazbe od roots izvođača, preko duba, chilla, ambientala, d’n’b-a, housea, swinga, electra… setove prate sa živim instrumentima te često nastupaju i kao kolektiv.

https://www.facebook.com/hormonikabalkanika/
https://bit.ly/2S67unH

DJ BEZUM (Zagreb) , domaći dečko Medike, umjetnik kakvog nema. Zabaviti će vas raznolikim opusom gypsy glazbe, fusiona svega i svačega

Za kulinarske specijalitete pobrinuti će se kolektiv KEPTAN AMEDIKA

******************************************************************************
Program Drugačija glazba provodi se kroz projekt Korak dalje prema uključivoj kulturi. Organizacija događaja sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt Korak dalje – prema uključivoj kulturi AKC provodi u partnertstvu s organizacijama: Kulturtreger, Savez udruga Operacija grad, Multimedijalni institut (MI2), Udruženje za razvoj kulture – URK, WHW / Što, kako i za koga, KONTEJNER | biro suvremene umjetničke prakse i Centar za mirovne studije.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj događaja isključiva je odgovornost Udruge za promicanje kultura Kulturtreger.

The event is finished.

Datum

27. prosinca 2019. - 28. prosinca 2019.
Expired!

Vrijeme

22:00 - 5:00

Cost

Ulaz je besplatan.

Lokacija

Klub Attack
Pierottijeva 11

Organizator

AKC Attack
Email
akc.attack@gmail.com
Website
https://attack.hr/