Neočekivano: Grad na drugi pogled

1. srpnja 2019
Neočekivano: Grad na drugi pogled

Korak dalje: prema uključivoj kulturi

Projekt je nastavak zalaganja organizacija civilnog društva u okviru platforme Upgrade za uspostavljanje novog društveno-kulturnog centra koji će služiti brojnim i raznolikim potrebama građana i odgovoriti na aktualne društveno-kulturne izazove s kojima se Zagreb suočava.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 799.440,67 kn, od čega je 679.524,57 kn sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

=

Fotografije Grupe krenimo koje smo imali priliku vidjeti na izložbi “Neočekivano” na tuškanačkom igralištu donose prizore neistraženih gradskih dvorišta, haustora, krovova zgrada, napuštenih i ruševnih kuća i propalih tvornica.

Bilježeći neočekivane trenutke od zabačenih kvartova do umirujućih šuma, članovi Grupe Krenimo prikazuju grad kao otvorenu, nikada dovršivu cjelinu. Pogledajte dojmove s izložbe ↓


Izložba je organizirana u sklopu projekta Korak dalje – prema uključivoj kulturi kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Organizacija događaja sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Udruge za promicanje kutlura Kulturtreger.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Pročitajte i…

Platforma Upgrade i Interkulturni društveni centar

Platforma Upgrade i Interkulturni društveni centar

Dokument je nastao kao iskaz potrebe platforme Upgrade za prikazivanjem zagovaračkih napora platforme i njenih članica u posljednje četiri godine te kako bi se prikazao pregled okolnosti, kako vanjskih tako i unutarnjih, u kojima platforma djeluje danas.