Obavijest o odgodi događanja u sklopu projekta Korak dalje – prema uključivoj kulturi

12. ožujka 2020

Korak dalje: prema uključivoj kulturi

Projekt je nastavak zalaganja organizacija civilnog društva u okviru platforme Upgrade za uspostavljanje novog društveno-kulturnog centra koji će služiti brojnim i raznolikim potrebama građana i odgovoriti na aktualne društveno-kulturne izazove s kojima se Zagreb suočava.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 799.440,67 kn, od čega je 679.524,57 kn sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

=

U skladu s napucima Nacionalnog stožera civilne zaštite, a u želji da smanjimo mogućnost širenja zaraze, odgađamo održavanje nadolazećih javnih programa planiranih u sklopu projekta “Korak dalje – prema uključivoj kulturi”.

Ovisno o razvoju javnozdravstvene situacije i novim saznanjima, pravodobno ćemo vas obavijestiti o eventualnim novim datumima održavanja. Dotad budite oprezni i solidarni jedni prema drugima, a posebno prema rizičnim skupinama.

Pročitajte i…

Poezija na živo – Dorta Jagić

Poezija na živo – Dorta Jagić

Pjesnikinja Dorta Jagić i voditelj Ivan Šamija razmjenjivali su iskustava pisanja i čitanja poezije te pjesničkog rada u aktualnom društvenom kontekstu.

Tereti – fiktivni solo cirkus

Tereti – fiktivni solo cirkus

U sklopu programa Situacije na Trešnjevačkom placu održan je performans Cirk POZORa – fiktivnog solo cirkusa pod nazivom “Tereti (pokretna teretna instalacija)”.